Drukwerk

De wereld van het drukwerk is de afgelopen 20 jaar behoorlijk veranderd. Door o.a. internetdrukkers en de digitalisering is er van de grafische branche nog maar 1/3 over. Hierdoor kunt u als klant vertrouwde adressen niet meer vinden. Vaak valt de keuze dan op een internetdrukker. Het persoonlijk contact is er dan echter niet meer. Zeker wanneer de kwaliteit niet naar wens is, een groot nadeel.

Een ander nadeel van een internetdrukker is dat je alleen keuze hebt uit standaard producten. Wil je het net even anders hebben dan kan dat niet of je moet er veel voor betalen.

Lunchkaart Het Witte Huis Olterterp

Vaste leveranciers

Studio Lyts Tomke vindt dat persoonlijke contact met leveranciers net zo belangrijk als u. Ik heb gekozen voor vaste leveranciers die vertrouwde kwaliteit kunnen leveren. Er is dan altijd overleg mogelijk.

Dit geldt niet alleen voor drukwerk (visitekaartjes, briefpapier, rapporten en andere materialen in huisstijl). Ook voor sign, stickers, spandoeken, vlaggen, borden tot zelfs een paraplu of parasol in uw eigen huisstijl heb ik contact met vaste leveranciers in de regio.