Je bekijkt nu Platform CreatieveTheraPieter

Platform CreatieveTheraPieter

Pieter Schut kwam bij mij op zoek naar die klik waar ik over schreef op mijn website. Dat gevoel wat je graag wil hebben om te weten dat je elkaar begrijpt. Een gepland bezoek van een uur liep uit tot drie uren en we concludeerden dat de klik er wel was.

Pieter wilde een logo en een website.
Pieter is een heeft een praktijk voor Creatieve Therapie. Met behulp van rollenspellen op zoek naar die hoofdstukken in je leven die je maar geen plekje kunt geven in je levensverhaal. Soms kun je met één, twee of misschien wel drie andere visies op zo’n levens hoofdstuk juist wel verder met dat stukje geschiedenis. Zo leren indianen van elkaar door dat ze hun verhalen delen rond het kampvuur. Zo krijg je bij het Plaform Creatieve TheraPieter inzicht in jezelf.

Met die knipoog naar de Indianen wilde Pieter graag een logo. En daar ben ik mee aan de slag gegaan. Wat heeft gerelateerd in een logo met de hand van de Hopi Indianen die deze zien als een genezende hand. En het symbool van de schildpad staat voor een lang leven en een aards dier. Het logo staat voor het her aarden van jezelf!

Ook de website is door Studio Lyts Tomke gemaakt