De juiste partner voor internet, intranet of Narrowcasting

Met de aanschaf van een website ben je niet voor een aantal jaren klaar. Een website is continu in beweging, een site moet dynamisch zijn om op je PC maar ook op tablet en telefoon goed getoond te worden. Je website moet mee kunnen groeien met je bedrijf om later een webshop te kunnen koppelen. Bovendien wil je de website graag zelf kunnen aanpassen en ook die omgeving moet netjes ingericht zijn. Maar bovenal wil je graag dat Hackers niet aan je spullen zitten. Kortom een website is niet zomaar een paar mooie plaatjes en een pakkende tekst.
Voor een degelijke website heb ik simpelweg niet de kennis in huis om je hierin te kunnen ondersteunen.

Wel heb ik misschien de juist partner voor je gevonden die dat wel kan. Ik zou je voor een website graag doorverwijzen naar Heibel uit Surhuisterveen. Heibel maakt geen gebruik van het hack gevoelige Joomla! of WordPress maar van het CMS MODX wat gebruiks vriendelijk is en eenvoudig te koppelen is met andere systemen. Bovendien zorgt Heibel er ook voor dat ze je wegwijs maken binnen je eigen MODX website.

De website op de afbeelding bovenaan dit artikel is door Heibel gemaakt voor pedicure Aukje Krol uit Kollum. Kortom wil je een gedegen partner voor internet en of intranet ik adviseer je een bakje te gaan doen bij Heibel.

Even kennismaken? De koffie staat klaar!
Je vindt ons midden in Surhuisterveen.
Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

De Kolk 8, 9231 CW Surhuisterveen
T: 085-2737954    E: info@heibel.nl

www.heibel.nl